top of page

Haarwerken

Het LiVage Zorgpunt biedt haarwerken en haarstukken voor dames in diverse kwaliteits- en prijsklassen. Een confectie haarwerk of haarstuk wordt altijd passend gemaakt en kan binnen 3-werkdagen geleverd worden.

Om voor u een passend haarwerk te vinden wordt  er eerst een uitgebreide intake afgenomen. Samen met uw haarwerkspecialist gaat u een ontdekkingsreis maken.  Tijdens de intake worden uw wensen in kaart gebracht en worden de mogelijkheden besproken. Samen met de haarwerkspecialist wordt er gezocht naar uw “topper”. Het haarwerk of haarstuk dat bij u past en waar u zich goed bij voelt. 

Na de uitgebreide intake wordt er een zichtzending besteld en wordt er een passessie afgesproken. Na de passessie wordt het haarwerk indien noodzakelijk aangepast voor u. Een synthetische haarwerk heeft een garantieduur van 3-maanden. Een haarwerk van echt haar heeft 6-maanden garantie.

 

Meer dan 1.000 modellen

Dealer

LiVage levert alleen de beste synthetische- en echthaar haarwerken en werkt hiervoor samen met diverse haarwerkleveranciers. LiVage is dealer van de volgende merken:

bottom of page