top of page
Diploma Trijntje.JPG

 

Theorie-examen haarwerkspecialist

Trijntje  heeft onlangs haar theorie-examen haarwerkspecialist gehaald. Sinds kort is dit examen een verplicht onderdeel van de erkenningsregeling haarwerkbedrijven van de Semh. Haarwerksters die voldoen aan deze erkenning worden door de zorgverzekeraars in Nederland erkent als vakkundig haarwerkster en zijn gerechtigd een contract te sluiten met de zorgverzekeraars. Voor de klant betekent dit dat declaratie van de basis- en aanvullende verzekering mogelijk is.  

 

Samen sta je sterk

Trijntje  Botter gaat per 1 januari 2022 de samenwerking aan met LiVage Haarwerken. Trijntje is hiermee het eerste LiVage Zorgpunt in Overijssel. Voor Trijntje is de samenwerking met LiVage Haarwerken een logische volgende stap in haar carrière. Na jarenlang kapster te zijn geweest en zelf ervaring te hebben met kaal worden, komt voor Trijntje de wens uit om haarwerkster te worden. Trijntje haar drijfveer is om mensen die kaal worden door chemo te helpen aan een mooi haarwerk en haar eigen ervaring te delen. Door de samenwerking met LiVage staat Trijntje er niet alleen voor. LiVage deelt haar ervaring op het gebied van haarwerken en bundelt de krachten met de lokale ondernemer. In het nieuwe

Knipsel.JPG
LiVage Hardenberg II.png

Een warm gevoel

Trijntje  Botter gaat per 1 januari 2022 open met haar nieuwe haarwerksalon. Een welkom gevoel is dat wat Trijntje wilt benadrukken. De klant moet zich op haar gemak voelen, dat is wat belangrijk is!

LiVage Hardenberg erkend!

Na een lange en intensieve opleiding is het dan zover!

Semh erkenning.JPG
bottom of page